NyheterUkategorisert

Når nye endringer skjer!

God dag dere! Det er Tirsdag, og jeg har bestemt meg for å starte en helt enkel blogg.
Ukentlig innlegg blir et fokus i første omgang, ettersom jeg deler daglig masse bra på facebook gruppen Empowering Women Success Tribe OG på mailinglisten min.
Jeg er veldig klar for å dele raust her på bloggen også, og satser på at du som leser syntes det er interessant. Gi meg alltids en tilbakemelding på det jeg deler. Det blir jeg bare glad for.
Så hvorfor blogg? Vel, det finnes jo utallige sosiale medier man kan markedsføre seg på. Men alle mediene eies av en eller annen genial gründer. Og det er forsovidt helt ok. Bortsett fra at alt du deler, eies av vedkommende som eier mediet du deler det på.
Så med andre ord; Har man en egen blogg – er man sikret alt man deler og ingen kan kreve noe av deg «on the long term.»
Det kan jo skje mye i fremtiden for våre sosiale medier, og det gjelder å henge seg med under alle dont’s and do’s. Har man en blogg er man uansett garantert å beholde de følgerene man har opparbeidet seg, det er rett og slett veldig sikkert og bra.
Jeg har drevet blogg tidligere, og syntes i grunn det er artig å skrive. Men motivasjonen har ikke alltid vært på topp. Nå derimot, vet jeg hvorfor jeg blogger – så motivasjonen er sterkere enn noensinne.

Gleder meg til fortsettelsen og ser frem til å være aktiv minst 1 gang i uken på bloggen.
Dere hører fra meg!
Klem,
A.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *