Gründer

Hva er Empowering Women?

Det ligger i grunn i navnet. Empowering. Hjelpe, skape, veilede, STYRKE kvinner. Kvinner som har en drøm, kvinner som trenger et lite dytt i riktig retning. Kvinner som er selvstendig næringsdrivende, eller som alltid har hatt et ønske om å være sin egen sjef; Men som ikke vet hvor fortsettelsen går, hva neste steg er, eller hvor man skal starte.

Det sitter en dame der, med en genial idé hun har lyst å realisere.
Hvor skal hun starte, og hvordan kan hun skape et virke som vil gi henne den friheten hun ønsker til å tilbringe tid med familien hun så høyt elsker. Hun tenker at Online markedsføring kan være løsningen, men hvordan skal hun nå ut til folk?  Hun må legge en strategi, og dette kan hun trenge hjelp til. Hun ønsker at varene/produktene/tjenestene hennes skal nå ut til mange, og at ting skal gå litt «automatisk.» Hvordan skal hun få dette til?  

Det er her jeg hjelper til. Ved Online kursing og veiledning til markedsføring på sosiale medier. Ved siden av å hjelpe kvinner med en Online strategi via mine online kurs, skaper jeg også et samfunn på Facebook hvor vi støtter og hjelper hverandre med alt fra personlig utvikling, til produktskaping. 
Sammen står vi sterkere, og sammen tar vi empowerment til et nytt nivå. 

Jeg heter Alice Hamran, er gründer for Alice Hamran – Empowering Women, og oppstarter av EWST (Empowering Women Success Tribe) på Facebook. 

www.alicehamran.no 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *