GründerMamma+Entreprenør

#Momlife #Entrepreneur

To av de mest brukte #-taggene mine på Instagram og Facebook. 
Hvorfor? 
Fordi jeg er både mamma og entreprenør.

Det er faktisk en utrolig spennende kombinasjon.
Og min hverdag består av The best from both worlds. 


Faktisk, så er jeg ganske heldig. Jeg driver et firma hjemmefra og jeg får bruke masse tid med skatten min. Idag f.eks er Leon Nathaniel hjemme fra barnehagen, og planen er å dra til badeland for å kose oss. Det er ikke hverdagskost, men det er koselig når man har muligheten til det, en Fredags formiddag. 

Ingen hverdager er like. Nå som jeg har lansert kurset mitt og er i gang med oppfølging der, er arbeidsdagen veldig varierende. Vi starter dagen faktisk med en god frokost, jeg leverer Leon i bhg rundt 08.30-09.00. 
Når jeg kommer hjem, koker jeg meg alltid noe te, setter på deilig musikk, hopper i komfy klær og jobber fra 09.30 til ca 16.00. 
Jeg har mange forskjellige arbeidsoppgaver, ettersom jeg jobber med gründerkvinner over hele landet. Det går i oppfølging, oppdateringer på sosiale medier, design, skypemøter, webinarer, film, live-videoer, materiellskaping, og kjekt arbeid og kurs-skaping. 
Jeg elsker dagene, jeg jobber virkelig med noe jeg digger, og jeg tror det syntes også. 

Når ettermiddagen kommer er det full fokus på Leon og etter leggetid kl 18.30 er det Me-Time. (noen ganger jobber jeg, andre ganger har jeg velvære tid, eller rett og slett bare en film kveld.) Det kommer helt an på hvor flink jeg har vært gjennom dagen. 😉 

Og det beste av alt; jeg lærer andre mødre til å kunne gjøre Akkurat det samme. 
Jobbe hjemmefra, og kombinere det med hverdagen som foreldre, samt annen jobb/studie. 
Mødre som har en hobby, eller en interesse – kanskje er spesialist innen et emne. Mødre som skaper noe, kanskje lager produkter på hobbybasis.  
Mødre som ønsker å lære andre det. 
Man trenger ikke være PRO. Man trenger ikke vite hvordan man skal sette opp ting online. 
Det er dette jeg hjelper til med. 
Og det er ganske fint. 

Så nøl ikke med å ta kontakt om Du også ønsker å skape deg en drømme jobb hjemmefra. 
Er du allerede kjent med sosiale medier, er det et pluss!

Kontakt; 
alice.terapeut@live.no

Klem, 
Alice

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *