BusinesstipsGründer

«Educate yourself Monday»

Noen mennesker gruer seg til Mandager, andre kjenner rett og slett bare på hvor BLÅ en Mandag kan være. Så finnes det dem som er super entusiastiske for en ny dag, Mandag, en ny start! Og så har du meg da. Jeg har ikke gruet meg til i dag, har sluttet å grue meg til Mandager, simpelthen fordi jeg ELSKER jobben min. 
Den har ikke vært kjempe blå heller.. Men jeg har hatt endel knuter på tråden. Det har stagnert litt. Det er slikt som kan skje når man har så utrolig mange baller i luften og bare er én person. 
(Trodde først kaffen min ikke inneholdt koffein, men det gjorde den jo…) 

Så jeg bestemte meg for kontorskifte. Ut, UT i det fine, litt kalde høstværet og inn på en hyggelig kafé. I farta ut døren dro jeg med meg en bok jeg ville lese i. Jeg tenkte i farten at jeg ønsket å utdanne meg selv, bli en bedre versjon av meg selv, en bedre leder. Bruke litt tid på selvboosting! Og gud, det var så verdt det. 

Jeg rakk ikke å lese første siden engang, hele kapittelet handlet om en kvinne som var i nesten nøyaktig samme situasjon som meg selv. Vi hadde samme utfordringer, så da jeg kom til løsningene på problemene kjente jeg en indre ro i kroppen! Tilfeldig at jeg skulle lese den boken i dag? Nope! Tror helt enkelt at det var meningen. Det var akkurat det jeg skulle gjøre idag. Det morsomme er at jeg tenkte igår, før jeg sovnet, at morgendagen skulle være løsningen. 

#Notetoself 
Når du stagnerer; ta deg et par timer til å utdanne deg selv. Finn roen i at noen andre faktisk har gjort jobben før deg. Du er ikke alene, du er ikke den eneste. Finn frem motivasjonen og kjør på igjen når du er klar. 
Jeg heier på Deg. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *