Ukategorisert

Hjemmekontor

God Fredag kjære deg! Og ikke minst; GODT NYTT ÅR!

Du vet den følelsen man får når et nytt år kommer. Man vil endre på noe, skape noe nytt, lage nye og bedre vaner – rett og slett røske vekk jula og begynne på et nytt og amazing år med BEST mulig utgangspunkt?

Jeg ble lei av å sitte i stuen å jobbe, hvor ingenting lå tilrette for alt det jeg trengte; printer, papir, skrivebøker, notatlapper, tusjer, binders, regnskap, fotoapparat, mikrofon, and the list goes on. Det er ganske kjedelig å måtte løpe frem og tilbake for å hente alle de tingene du trenger. Så jeg tenkte jeg måtte fikse meg et kontor. Rett og slett et motiverende space for meg og min business, der alt jeg trenger ligger i nærheten av hverandre.

Men, så skal du høre. Jeg har ikke allverdens med ledige rom i hjemmet mitt, det er ikke alle steder internettet er bra, OG jeg er helt avhengig av å få inn dagslys… SÅ for å lage meg et kontor, måtte være kreativ. (Og jeg takker mamma for å komme på den geniale idéen her)
Workspace kombinert med lekerom!! TADA!
På denne måten kan sønnen min leke på rommet sitt, mens jeg jobber – ALT SAMLET på ETT STED. Altså, for meg var dette genialt. Og det funker ganske bra også.
1. Leon leker fint alene, så lenge jeg er i nærheten og kan kikke litt bort på han innimellom
2. Stua blir ikke bombandert med leker
3. Alle er happy!

«Er han ikke borti tingene dine da?»
Nei, (jo) men han får ikke lov og det skjønner han nok etterhvert. Så vi deler hylle. Han har litt av sine leker der og jeg har mine ting der hvor han ikke når dem. (Foreløpig)

Jeg jobber jo bare når Leon Nathaniel er i barnehagen, og er det noe jeg ikke har rekt – som er mindre viktig – kan jeg ta det når Leon er hjemme.

Selve pulten består av en treplate med to stylter som er fra ikea. De har stått og tatt plass, det var på tide at de ble brukt til noe.

Jeg syntes det ble koselig. Litt musikk, jobb og leker kombinert. Feels like home!

Hva syntes du?

2 kommentarer om “Hjemmekontor

    1. Takk kjære Lena 😀 Ja, jeg Eeeelsker pennen! Var bare 2 forskjellige penner i butikken. Fikk den i julegave <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *