BusinesstipsGründerMamma+EntreprenørNyheter

Endelig er det her!

Det er mange som har sendt meg meldinger på FB og Instagram, som har lurt på hvordan jeg som alenemamma kan drive for meg selv hjemmefra og hva jeg egentlig jobber med! Koselig at dere spør og er aktive, så klart skal jeg dele med dere hva jeg gjør!

Jeg har hatt en spennende reise som selvstendig næringsdrivende. Jeg har faktisk jobbet for meg selv fra jeg var 18 år! Og har da de siste 9 årene vært gjennom ups and downs. For å jobbe for seg selv er ikke alltid en dans på roser, som med alt annet. Jeg kan dessuten ikke innbille meg at å danse på roser er noe spesielt behagelig, det må da være ytterst pinefullt, selv det.

Jeg har derimot lyktes, feilet, lyktes og lært. Jeg har vært den jenten som alltid har vist at jeg skal lykkes stort i noe på egenhånd, men har strevet med å komme meg dit. Finne veien til det jeg vil drive med.
Og jeg er ganske sikker på at det er flere selvstendig næringsdrivende som kan kjenne seg igjen i det.

Jeg har gått fra å utdanne meg som spa terapeut, til å drive eget spa, til å legge ned spa, for å jobbe som businessowner i et globalt selskap, bygge team, selge, markedsføre, coache, undervise. Men i flere år kjente jeg at det var noe som manglet. Den friheten jeg ønsket, kunne jeg ikke skape slik jeg jobbet. Så hva var det jeg skulle drive med?

Hele tiden hadde jeg i bakhodet at jeg ønsket å skape en Online business, og plutselig dukket ideen min opp, og 2017 + 2018 var to ekstremt herlige år, med bratt læringskurve, ut av komfortsonen, økning i omsetning og mye mer! Online kurs ble nøkkelen for meg, og jeg har laget et gratiskurs hvor jeg viser deg hvordan du også kan skape suksessfulle kurs, på nett. Hva som skal til, og min helt egen Empowering Women Strategi. (Som btw gjorde at businessen min tok av i 2018!)

Jeg deler storyen min på gratis kurset mitt! Og for å få tilgang til kurset kan du trykke deg inn på DENNE linken.

Få gratiskurset tilsendt på mail! Det er svært lærerikt og kanskje akkurat det du trenger for at ditt 2019 skal bli supert?

Vi høres,
Alice

2 kommentarer om “Endelig er det her!

  1. Vil du fortelle litt mer om å være mamma og gründer? Jeg står på steget til å si opp jobben,men kjenner det stikker litt i magen. Alle vet jo at gründere jobber mye.hvordan er det forenelig med småbarnstiden?

    1. Hei Mail. Så koselig med kommentar.
      Jeg skal skrive et innlegg til ang dette, så følg gjerne med i bloggen for bredere svar rundt dette temaet 🙂
      Er spent på å høre, tok du steget ut i gründertilværelsen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *