BusinesstipsGründerMamma+EntreprenørMindset

Ditt brand – deg unikt

Et brand er deg unikt! Det handler ikke bare om fakta til firmaet ditt. Det handler ikke bare om profilbildet, eller stilen din. Det handler om din attityd. Hvem DU er, hvilke utstråling du har, hvordan du kommuniserer med kundene dine, HELE pakka!

Har du tenkt på om det er en rød tråd fra det du markedsfører i bilder og tekster, til personen du er utad? People buy people first! Hvem du er, hva du sier, hva du står for – er det folk kjøper FØR de kjøper noe fra Deg. Vil du ha trofaste kunder som kjøper igjen og igjen fra deg; bli bevisst på hvordan du brander hele pakken. Og inni her, kommer såklart også verdien du gir til kundene dine. Svarene på de de lurer på. Vær litt personlig og veldig proff! Hvilke følelse gir du dine store drømmekunder?

Noen ganger er det lurt å gå igjennom brandingen sin, og sjekke om det er noen steder man kan forbedre seg. Vær autentisk, skill deg ut, vær deg selv 100%.

Det er dog ikke alltid lett å være på topp. Noen ganger føler man seg rett og slett bare sliten, og det er tegn på mangel av selvpleie. Mangel på pause. Mangel på trening både fysisk og psykisk. Har du noen ganger en slik dag, så ta et steg tilbake, pust, gjør noe som er gøy! Koble av med serier, koble av med sang og musikk, eller trening. Ta en tur til ei venninne, luft hodet ditt. Gjør noe positivt for deg selv som du ikke har gjort på en stund! Skal du klare å være 100% autentisk, må du også se verdien i å ta vare på deg selv før alle andre rundt deg.

Det er også viktig å lage gode vaner for seg selv. På denne måten får man god energi hver dag, og det vil kundene dine merke.
Ha gode morgenrutiner og kveldsrutiner. Sørg for at du gir deg selv næring og det på alle plan, hver eneste dag. Spis sunt, tren, mediter, gå turer, få nok frisk luft, tren mindsettet ditt, ha noe fokus på selvutvikling.

Selv har jeg en fantastisk planner jeg bruker hver morgen og kveld fra Brendon Burchard. Den er super; jeg blir hver morgen og kveld bevisst på mitt tankemønster, handlingsmønster og følelsesmønster.
Jeg ser hver dag og hver uke hvor stor utvikling jeg har hatt, og det gjør det hele med morgen og kveldsrutiner kjempeartig. Anbefaler den på det varmeste. «The High Performance Planner»

Litt om branding fra meg i dag, ønsker deg en nydelig kveld videre.

xx, Alice

2 kommentarer om “Ditt brand – deg unikt

 1. Hei Alice, jeg synes ditt nyeste brand er helt AWESOME og jeg digger deg som den pådriver du er. Du er til så stor inspirasjon, at også jeg selv har valgt å gjøre min business all online.
  Det er så kult og snart er mitt første Online intro kurs Gratiskurs i oljelære et faktum.
  det er digg å kunne gi noe helt gratis, til mennesker som der ute finner informasjonen og læren interessant.
  Jeg gleder meg over nyvinning og ser frem til spennende resultater…de vil komme 🙂 <3
  Stor klem til deg kjære Mentor og stoooor klem til deg kjære ALICEMOR

  1. Tusen takk, for en så flott kommentar tilbake. Det setter jeg utrolig stor pris på.

   Gleder meg til fortsettelsen!
   Stor klem tilbake 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *