Ukategorisert

Nytt Instagram design

Og dette er bare starten. I løpet av de neste ukene og månedene vil instagrammen min se HELT annerledes ut, og det er jo litt artig! Artig å være kreativ, og ikke gjøre det som er helt vanlig. OM det faller i smak – handler jo veldig mye om hvem jeg ønsker å rette meg mot.
Det er helt klart mange som syntes det blir for mye flowerpower og rosagreier. Jeg syntes det er spenstig, morsomt, kreativt og girlpower! Dette er dog bare en smakebit av hvordan ting skal se ut – for å se hvordan det er på instagrammen, kan du sjekke den ut her: alicehamran.no 

Er ikke så giret på kulde og snø; så bildene mine vil være av varmere alternativer!
Hva heter du på instagram?

xx

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *