GründerMamma+Entreprenør

Januar gikk ikke som forventet

Men i det minste fikk jeg om-møblert kontoret mitt!

Januar 2019… Det har vært en måned som ikke har gått som forventet. Startet veldig bra og endte opp med 2 ukers sykdom i hus. Og med 2 uker sykdom – da er det ikke svært mye som blir gjort…

Jeg har ikke klart deadlines jeg har hatt og ting har ikke gått som planlagt- og tja hva kan man si? Shitt happens?! Jeg kan ihvertfall ikke gjøre noe med det som har skjedd. Det jeg kan er å sørge for at Februar blir dritbra, så det er målet mitt.

Jeg har en deadline 18. Januar. Det er bare å holde hodet kaldt. Nå som alle er friske, og Leon har dagene i barnehagen, tenker jeg det er mye som blir gjort. Det er dog ikke bare meg som har hatt en Januar som har vært alt annet enn effektiv, jeg skal bli med på en Challenge med flere damer som jobber som meg i Februar. Målet er å totalsnu på alt!

Kanskje jeg kan friste med tidenes smoothie? Omg, dette var en god en!
Sjokolade soyamelk, banan, frosne jordbær og litt kremfløte og 70% mørk sjokolade på toppen.
En god erstatter til søtsaker!

Hvordan var din Januar?

2 kommentarer om “Januar gikk ikke som forventet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *