BusinesstipsGründer

Ei litta photoshoot ute i tåka!

I dag har jeg brukt mye tid på å endre branding på mine sosiale medier. Nå som Instagram har blitt så fargerik, har jeg endret profilbildet fra et sort og hvitt bilde til dette:

Det er gøy med forandringer, er du ikke enig? Jeg tok bilder ute i «finværet» i dag. Det som er så bra med tåke, er at lyset blir ikke så sinnsykt sterkt. Det er akkurat som om man legger et ark over lyset – det blir rett og slett perfekt lyst opp bilder. SÅ jeg må si meg fornøyd med dagens shoot ute i tåka denne vintermandagen! 😉

Branding er trossalt utrolig viktig. Og logoen din er ikke brandingen. DU brander deg og din virksomhet.
Dette har vi snakket om før på en tidligere post. 

Så her har dere min private facebook profil, og min business-side!

Hva syntes du?!

Vi høres mer senere,

Klem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *