Ukategorisert

Bloggen har vært på pause, men hvor har fokuset vært?

Idag tenkte jeg å oppdatere deg her på bloggen hva som har skjedd siden sist innlegg i MAI.
Jøjjemeg, det er lenge siden jeg har skrevet noe på bloggen, men fokuset mitt har vært andre steder.

– Jeg har bygget opp en medlemsportal «Millennials Masterclass»
– Jeg har hatt stor vekst på Instagram kontoen @alicehamran.no
– Jeg har reist masse
– Jeg har hatt ferie
– Jeg har vært forlover
– Jeg har vært i 4 bryllup

La meg bare si det slik; bloggen har kanskje ikke vært PRI 1. Men tro meg, jeg har ikke glemt deg.

Her kommer flere bilder

Livet smiler

Nå er det mange artige planer på agendaen. Jeg tar turen opp til Alta, til kjæresten om 1,5 uke. Jeg syr et hjemmelaget kostyme jeg skal ha på meg til karneval fest i nabolaget der oppe. Leon Nathaniel skal være med mormor imens.

I tillegg til dette arrangerer jeg en spennende julekalender. Har et herlig samarbeid med flere nydelige gründerdamer som skal være med i kalenderen og gi sitt bidrag til alle seerne.
Det blir en litt uvanlig, men vanvittig givende kalender, hvor alle som deltar får noe igjen for det hver eneste dag.

Millennials Masterclass som er medlemsportalen for gründerkvinner er fokuset mitt i businessen. Det er så artig å jobbe online på denne måten. Men også ganske krevende. Jeg får derimot brukt kreativiteten min, og kunnskapen jeg sitter på, på best mulig måte. For å motivere og inspirere gründerdamer til å ta actions for å nå drømmene sine.

Jeg kan ikke annet enn å si at jeg er kjempe glad, takknemlig og spent på hva dagene, ukene og månedene fremover vil bringe. Og forhåpentligvis får jeg også presset inn et blogginnlegg, eller to i ny og ne her inne. Det må skrives inn i kalenderen for at jeg skal få det til, sammen med alt det andre.

Prioriteringer… Yes, you know.

Jeg har laget et gratis brand-sjekkliste for deg som vil bygge et sterkere brand online som selger. Du kan trykke her for å laste det ned.

Vi høres plutselig, du og jeg!

-Alice H.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *