BusinesstipsGründerMindset

3 Steg til hvordan ROCKE målene dine i 2020

Det trenger ikke å være så vanskelig å nå målene sine, når man først kommer i gang.

Det er et nytt år. Allerede 3.Januar, fredag, helg for mange og det at man har 362 dager til i året gir mange en følelse av at man endelig kan få en god start, komme inn i gode rutiner, ta sats og hoppe mot målene sine.

Plutselig så har februar og mars en tendens til å komme snikende innpå, og motivasjonen dabber sakte, men sikkert av. Ene og alene fordi nye vaner tar opp mot 90 dager å danne. Vi er vane dyr, vi trenger gode vaner.

Har du et treningsmål? Ja, da krever det at du faktisk «holder ut» i 90 dager. Det er slik du kommer over kneika, og derfra motivasjonen kan blomstre videre, fordi du er så godt i gang at det kjennes ut som at du alltid har vært så «flink». Trening blir en del av deg. Du en del av den. Det føles ut som om det alltid har vært noe du har gjort, og det blir til noe du kjenner du bare MÅ få gjort i løpet av dagen. Fordi du får mer energi av det, kroppen blir happy, hodet blir klarere, musklene dine tåler mer, og du kjenner deg energisk og opplagt. Ikke minst ser du resultater.

I business, så gjelder det også å jobbe strukturert og målrettet i 90 dager.
Det handler nemlig igjen om å danne gode vaner, bare denne gang for businessen sin skyld. Som entreprenør kan man ofte gi seg selv litt Slack, og ikke ta virksomheten sin så fryktelig høytidelig. Altså, Been there! Litt her og litt der gjør susen (for ja, det er bedre enn ingenting) men skal du virkelig ta steget videre i business, og nå de store måla, kreves det at du er laserfokusert på målet ditt, at du gjør de daglige oppgavene om det så tar en heeeeel arbeidsdag på 8 timer eller mer for å nettopp gjøre det.

Det er lett å ha en to do liste med masse fancy’e oppgaver, for så å utsette de oppgavene du ikke får gjort til neste dag. Og kanskje til og med utsette de vanskeligste oppgavene til neste dag. (Kjenner du deg igjen?) Det er ikke uvanlig. Det er noe alle har vært gjennom, men når man har knekt koden tenker man at …»åh, hvorfor bare gjorde jeg det ikke med en gang??»

Ved å jobbe strukturert i 90 dager kommer du inn i gode rutiner for deg selv og din business. Og du får snøballen til å rulle. Det er ikke sikkert du ser de største resultatene enda, for du kan tenke deg at det du gjør i dag, får du igjen for om 6 måneder. Slik er det å være selvstendig. Det tar tid å bygge seg opp. Det tar tid å bygge et brand, og det tar tid å hjelpe andre få resultater.

Tid og innsats er derfor den viktigste rollen i gamet. Ta deg tid til å gjøre jobben.
Bli belønnet for det senere. Ved å være superaktiv i 90 dager, vil du derfor komme inn i den gode gründervanen. Du vil kjenne det mer naturlig for deg å være effektiv og strukturert, og du får raskere resultater.

Så er kommer en 3 stegs oppskrift for deg som virkelig vil nå målene dine i 2020:

90 dagers plan.
Sett opp en gamechanger plan for de neste 90 dagene, og tenk at disse 90 dagene skal gi deg en skikkelig god sommerbonus! Vær tidlig ute, med å komme inn i de gode gründer-vanene.

Del opp hovedmål for året 2020 ned i delmål
Det blir enklere for deg å kartlegge hva du må gjøre hver måned for å nå delmålene. Deretter kan du sette opp en enda mer detaljert 90 dagers gamechanger plan.

Bruk dupliseringsmetoden
Hvordan kan du duplisere det som funker, og være dobbelt så effektiv? Kanskje du skal tenke på en VA (Virtuell assistent) eller kanskje Affiliates? Uansett får du mer tid på hånda til å gjøre de tingene som er viktigst i din business. Finn en strategi som passer deg, og sørg for at den får deg nærmere målet ditt.

Nå, hva er dine mål i 2020?
Sjekk ut Millennials Masterclass og sett deg opp på VIP listen for å få informasjon om når portalen åpner dørene sine igjen. www.alicehamran.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *