BusinesstipsGründerMamma+Entreprenør

Det magiske året 2020

For at man skal nå drømmer og mål, må man snakke høyt om det. Rett og slett fordi man får et ørlite press til å fullføre, men også fordi det presset tar deg gjennom de tøffe periodene i året som kommer. Mestringsfølelse er en god følelse.

Jeg har flere kule og givende mål på lager

Først og fremst har jeg et personlig og familiært mål; nemlig at den lille familien min skal bo under ett og samme tak. Jeg krysser fingrer for at kjæresten min finner seg en jobb her nede og flytter inn med meg og Leon. Så håper jeg også på at vi finner noe litt større og fint sammen! Dette er dog et delt mål, og vi må være 2 (3) for å få det til.

I business derimot…

Har jeg planer om å virkelig ta av i 2020.

Jeg har ikke satt meg et helt usannsynlig mål – for selv om en millioninntekt er drømmen – vil jeg eskalere businessen min stabilt, sakte, men sikkert. Det ligger i kortene at jeg en gang skal komme meg dit, men det er en lang vei og det krever at arbeidet jeg gjør blir fordelt på flere ben.

2020, derimot, blir starten på dette veldig langsiktige målet. Jeg har full fokus på Millennials Masterclass, og til nå har jeg hatt en månedspris på 345,- for medlemmer. Dette skal hele 2899 medlemmer til for å «bikke» en million kr i måneden. (Og alle vet at 2899 medlemmer ikke skjer over natta, men over lang tid.)

Her er en smakbit av målene for de kommende årene:
2020 – 110 aktive medlemmer (ca 448 800,- kr i året)
2021 – 500 aktive medlemmer (ca 2 070 000,- kr i året)
2022 – 1500 aktive medlemmer (ca 6 210 000,- kr i året)
2023 – 3000 aktive medlemmer (ca 12 420 000,- kr i året – over en million i måneden)

Nå… Dette er store tall, og slike store tall skremmer meg litt. Men hvem har sagt at det er umulig? Kun de som ikke legger inn jobben selv. Jeg vet hva som er mulig, fordi jeg har allerede fått gode resultater. Så klarer man å hjelpe 1 menneske, klarer man også å hjelpe 100. Klarer man å hjelpe 100 mennesker, klarer man også å hjelpe 1000 mennesker… Og i en medlemsportal finnes det ingen ende på hvor mange mennesker man kan hjelpe, motivere, inspirere og engasjere opp og frem. Dette skal jeg snakke mer om i bunten som kommer ut i Mars, i Millennials Masterclass

Les mer om Millennials Masterclass her…

Å skalere businessen sin til en 8 sifret omsetning krever hardt arbeid, flere ben å stå på, mye feiling og masse motivasjon…

Men jeg har ikke tenkt til å jobbe så hardt at det går utover helsa. Jeg har gått på et par smeller før, fordi jeg har tatt på meg ALL jobben selv. (hmf..perfeksjonist.)

Er det en ting som er sikkert, så er det ikke at jobben trenger å være helt perfekt, den trenger bare å bli gjort. Derfor skal jeg i løpet av 2020 leie inn Virtuell Assistent i tillegg til å satse mer på Affiliates. Og ta smarte grep, som løfter businessen et par hakk opp og som listebygger raskere! Jeg skal også takke ja til de ut av komfortsonen opplevelser som kommer min vei – som gjør at jeg utvikler meg i riktig retning.

I tillegg til dette har jeg også en nettbutikk under konstruksjon. Målet er å få den på plass i løpet av denne måneden. I nettbutikken min skal jeg selge virtuelle produkter jeg allerede har laget.

Etter 2019 har jeg virkelig troen på at jeg i løpet av 4 år kan skape et imperie som sprenger alle målene jeg noengang har satt meg. Jeg kjenner det i magen, jeg vet jeg kommer til å nå det!

Men jeg vet at det finnes et enormt forbedringspotensiale i alt jeg gjør, spesielt nå som jeg har hoppet mange steg utenfor komfortsonen etter 10 år som gründer og dannet noe helt fra bunnen av og kastet meg ut i det uten å prøve å gjøre alt så himla perfekt hele tiden. 80% ferdig materiell for en perfeksjonist, er 100% perfekt for idealkunden. Så tenk litt på det, hver gang du tenker at det du gjør ikke er godt nok.

Det er nemlig godt nok.

Det skal sies, jeg liker ekslusivitet.. Akkurat nå venter 3 spente medlemmer på et slikt armbånd i roségull de alle har vunnet i forbindelse med spotlight awarden vi har i Millennials Masterclass.

Så alt i alt; jeg har planer om å ta av i 2020, og gjøre dette året om til et år som tar virksomheten min mot milliondrømmen min, for real. Jeg forventer ikke en million i år, men jeg forventer at flere ting faller på plass, slik at det ikke føles ut som et langt og seigt mål. I løpet av 2021 skal jeg nå Million omsetningen i løpet av året.

Yeeeiks!!

Kjente det kriblet godt i magen, ja.

Nå.. Hvorfor i det hele tatt deler jeg dette. Først og fremst; det burde ikke være et tabu for gründere å dele målene sine!
Og, fordi slik kan det se ut for en gründer. Det er ikke alltid målene går i boks, men setter man seg ikke høye mål, har man ikke noe å strekke seg etter. Og det er jobben man gjør, når man strekker seg etter noe, som betyr noe. Å få ballen til å rulle, daglige oppgaver, gode vaner, struktur, team-arbeid og samarbeid!

Så mitt 2020 blir et år med masse på agendaen. Ta businessen the next level, steg for steg!

Hvordan ser ditt 2020 ut? Del gjerne med meg i kommentarfeltet.

4 kommentarer om “Det magiske året 2020

  1. Sååå bra, jeg er ganske sikker på at dette året blir et år for vekst! Så buckle up, gleder meg til å følge deg på reisen din 😀

 1. Fantastiske mål ? det har jeg stor tro på at du klarer, for du leverer et godt produkt.

  Mitt mål er litt anderledes:
  Jeg skal lansere: nettside for tjenester, samt et produkt og en e-bok.
  Jeg skal oppdatere: eller rendyrke mer kanskje.
  Jeg skal ha mer kontroll.
  Og jeg skal tjene så bra i firmaet mitt at jeg kan si opp. ? (den siste er skummel å si for jeg trives godt i jobben min)

  1. Tusen hjertelig takk Anita, det varmer <3

   OOohhh, her er det mange rågode mål. Og bare vent å se, 2020 blir et spennende år for oss alle. Det er helt klart skummelt å si det høyt. Men tenk på den friheten du får, når du gjør det. Og mestringsfølelsen. Og eierskaps følelsen over ditt eget liv. På samme tid er det utrolig fint å høre, at du liker og trives i din faste jobb. For det er viktig når man er ansatt. <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *