GründerNyheter

Vil du bli bedre på video?

Kunne jo hende du syntes at video er skikkelig kleint og litt skummelt? Du er isåfall ikke alene.

Som gründer og selvstendig næringsdrivende er det utrolig viktig å følge med i tidene når det gjelder å markedsføre seg online. Og det er ikke akkurat noe nytt at VIDEO er pr dags dato (og har vært det lenge) tidenes beste markedsførings verktøy. Faktisk så er video på andre plass, og LIVE video på første plass.

Hva betyr det? Jo det betyr faktisk at vi har blitt mer skeptiske med tiden, og det er en bra ting. Våre potensielle kunder ønsker å se hvem som selger varer og tjenester, før han eller hun velger å investere i det. Og det handler jo om å bygge denne såkalte «know, like & trust» faktoren – noe man ikke klarer å gjøre bare ved bilder og tekst 100%.

Derfor er video veldig viktig, og det kommer til å bli enda viktigere i tiden fremmover, ettersom alle sosiale medier går mer og mer inn for å fremme akkurat dette med videoer. Du ser det overalt; Stories, Snapchat, Igtv, Facebook som vil at filmer og live-videoer skal frem.. Heng deg med på trenden, hvis du vil bli sett i det store, blå havet.

Tja, så er vi her da… Det er litt skummelt, litt ubehagelig, litt uvant og litt kleint.. (Første, andre og tredje filmen er som regel det..) Men så blir man varm i trøya og etterhvert mestrer man video mer og mer.

Jeg vil derfor invitere deg med på en 30 dagers utfordring, video utfordring. Slik at du kan komme inn i knakans gode video vaner, og derfor MESTRE video i markedsføring i bedriften din.

Og det beste av alt.. Du må ingenting!

Nei, du må ingenting. Du må ikke poste videoene dine engang. Men vil du vokse? Vil du ut av komfortsonen din? Vil du mestre video og få tilbakemeldinger?

Da er det ingen tvil, det eneste som funker er å prøve og feile. Heldigvis skal jeg holde deg i handa i 30 dager – og hjelpe deg mestre video! Det er nemlig din tur til å skinne. Din tur til å rocke businessen din online!

Trykk på denne linken for å bli med i 30 dagers video utfordringen! Ser jeg deg på den andre siden?

Hopp inn og meld deg på, det er tross alt helt gratis!

Syntes du det er kleint med video, eller er du ganske PRO allerede? Del gjerne med meg i kommentarfeltet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *