BusinesstipsGründerMindset

Mantra for 2020

Hvert år settes det et nytt ord og en ny mantra for det kommende året. But why, og hva vil det egentlig si?

Sjekk ut den ultimate brand sjekklisten i nettbutikken min

Mantra, meaning?

Mantra stammer fra hinduismen, og er «hellige» ord og setninger som påvirker tankesettet ditt.
Vi blir hva vi tenker, er det noe som heter. Jeg er en helt vanlig jente, med en stor tro på tankenes kraft og kraften bak det vi forteller oss selv. Jeg mener vi kan snu om på en ubrukelig dag på 2 sekunder, om vi finner motet i oss og bare gjør det..

Derfor er jeg også fan av mantra. Av positivt belyste ord og setninger, også quotes som motiverer og inspirerer.

I dette tilfellet er det setninger og ord som løfter deg opp og frem når det kanskje står litt stille. Det er mulig du vil møte på en utfordring i løpet av 2020, kanskje flere til og med. Da kan det være kjekt å ha noe å se tilbake på, som vil hjelpe deg på rett vei igjen. En mantra er dessuten noe du bestemmer deg for skal skje eller bli virkelig. Det er Din virkelighet.

Min mantra for 2020

I 2020 skal min mantra være «Stol på prosessen.» Rett og slett fordi jeg har satt meg såpass høye mål at jeg må gå inn 100% for å stole på at det jeg gjør, er bra nok. Stole på meg selv, stole på det jeg skaper og stole på at universet er med meg. (For det er jo det, om man vil at det skal være det.)

Mitt ord for 2020 er «UPLEVEL». Ett ord som beskriver hva jeg skal ta hensyn til i 2020.
Alt jeg gjør skal ha en mening; nemlig å uplevel.
Når jeg skal gjennomføre ting kan jeg f.eks tenke; Er dette med på å «uplevel» min bedrift?

Hvordan var det i 2019?

I 2019 hadde jeg mantraen; «Hopp i det». Det var ett år hvor jeg måtte gå all in i noe helt nytt. Skummelt, givende, ekstraordinært. Men jeg hoppet i det, hele tiden, før jeg engang var klar.

Ordet mitt var; «SUKSESS». Og jeg nådde suksess på mange forskjellige måter:
Jeg fulgte magefølelsen min
Jeg gjorde det jeg skulle gjøre
Jeg fikk kjempegode resultater som jeg skal bygge videre på i år. Derfor har jeg satt årets ord: UPLEVEL.

Dette året blir derfor mega spennende og givende.

Hva er din mantra for i år? Del med meg under!

Vi høres plutselig.. Og du? Ikke glem den kule video utfordringen vi har, da! Oppstart 20 Januar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *