GründerNyheterVideoer

Jeg ønsker Februar Velkommen!

Se så koselig det er på kontoret mitt!

Jeg skal ikke lyve altså. Dette er iscenesatt! Jepp, og det har vært helt nødvendig. For med årets ord UPLEVEL, må jeg også sette standarden for videoene mine som kommer ut i Millennials Masterclass fremover. Bakerst har jeg noe man kaller en backdrop, og det beste av alt, er at denne faktisk er bestilt på WISH for under 100 kr. (WOHO!) Og i tillegg til det kommer det snart også en lampe jeg er veldig spent på.
På sidene har jeg hengt opp gardiner, det er lys, det er drømmefanger.. Og skikkelig stemning.

Nå gleder jeg meg til all filming fremmover! Bare se her, en liten sniktitt inn i filmsettet mitt!

Dette er en velkomstfilm til mine medlemmer!

Det er trossalt 2. Februar, jeg klarte nesten alle målene mine for Januar, og alle tidsfrister på alt som skulle på plass. En god start på det nye året. I tillegg kan jeg krysse 3 av 10 intervjuer av på listen for dette året også.

MM er oppdatert med en ny bunt, og i månedens bunt går vi gjennom hvordan man i detaljer bruker instagram for å nå ut til idealkunden, for å finne idealkunden og for å konvertere idealkunden til en faktisk potensiell kunde. I tillegg til det viser jeg også oppfølgingen av alle potensielle kunder, en meget detaljert og spennende bunt som gir MYE verdi over 3 filmer og én nedlastbar pdf.

I tillegg har månedens bunt både Live sending, Mastermind OG en forrykende bonus!

Jeg tror på at Februar blir en kjempefin måned. Gjør ikke du? 😀 Men i dag skal jeg rett og slett bare nyte Lørdagen, og være tilstedet i nuet, ta en liten pause og kjenne på takknemligheten jeg sitter på.
For fy søren, jeg er takknemlig for sinnsykt mye. For det kjæreste jeg har, Sønn, kjærest, familie og venner. For alle mulighetene som kommer min vei, for mestringsfølelse, for stabilitet, for resultater, for samarbeidspartnere, og mye mye mer. Takk universet, liksom! <3

Ha en god helg, a! Så prates vi senere.

xx

Alice

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *