Gründer

Spotlight award

En månedlig award for Millennials Masterclass medlemmene

Årets første vinner stakk av med et Millennials Armbånd i rosegull

Hva er en spotlight award?

Hver måned trekker jeg ut en heldig vinner i Millennials masterclass som blir frontet i vår spotlight award, også kaldt The Millennials Eye. Det er en motivasjon for medlemmer rundt det å være aktive, spre glede, kunnskap og ikke minst engasjere.

Vinneren får en mulighet til å bli frontet i Millennials Masterclass med navn, nettside og kort informasjon rundt hva én jobber med. Hun får også en coaching session av meg, samt en spotlight i gruppen. Om vedkommende vil legge ut en video, eller et innlegg for å markedsføre seg.

Følgende kriterier må oppfylles:

– Deler og er raus i fellesskapet (EWST på facebook) 
– Skaper engasjement
– Har klart et personlig mål. 

I går vant altså Priscila som er medlem i Millennials Masterclass awarden vår. Hun er vårt ferskeste medlem, og har virkelig vært aktiv i Januar. I tillegg til det ble hun med på videoutfordringen vår over 30 dager, og har blitt kjent med flere av medlemmene i EWST. Veldig artig å se fra dag 1 til i dag.

Jeg er så gira og klar på å åpne portalen igjen til våren, så flere får muligheten til å bli med i Millennials Masterclass. Det er så klart ikke for alle, men for de kreative gründerdamene som vil rocke businessen sin, eller sine sosiale medie kanaler online. Er du på ventelistene mine? Da kan du se opp for en overraskelse, allerede i Februar 😉

Sammen gjør vi alt så mye kjekkere, det er jo bare gøy, gøy, gøy!

Gratulerer igjen til deg Priscila, i dag vil pakken bli sendt til deg og du kan forvente dette nydelige armbåndet i posten innen Fredag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *