BusinesstipsGründerMamma+Entreprenør

En plan B

Kjenner du på stresset, på usikkerheten over hvor lenge verden vil være i karantene? Du er jo helt klart ikke alene. Vi lurer alle på det. Virus, karantene, blir det verre eller blir det bedre? Hvordan skal man klare seg økonomisk? Er du alenemamma? Er du samboer? Er dere to om alt?

Det nytter ikke å tenke i lange baner..

Nå må vi ta action og vise verden at selv et virus ikke stopper oss. Yes, livet MÅ gå videre, men hvordan?

Det er ikke alle som har muligheten til å ha et hjemmekontor. Det er ikke alle som har en flexijobb. Det er tiden for å lage en plan B:

 1. Bli med i et nettverkselskap hvor du kan ha hjemmebutikk, og selge produkter online. Lever produkter på døren, eller send via posten. Bruk sosiale medier som en markedsføringsplatform, og hjelp andre mennesker også bygge en online butikk!

 2. Bli en affiliate! Markedsfør andre bedrifter mot å få provisjon for hver kunde du skaffer dem.

 3. Tjen penger på bloggen din! Det er ikke gjort på 5 sekunder, men så absolutt mulig.

 4. Lag et virtuelt produkt, f.eks noe en kan laste ned! Pdf, e-bok, kalender, Templates osv.

 5. Lag et onlinekurs. Ta frem alt du kan rundt hobbyen din, eller jobben din – lær andre gjøre det samme, eller få de samme resultatene.

 6. Lag en medlemsportal (altså, elsk, elsk, elsk) Igjen, istedet for et høytpriset produkt som ofte onlinekurs er, kan du lage en medlemsportal man betaler månedlig for å få tilgang til. Hva passer vel bedre enn det i disse økonomiske krisetider? Selv har jeg medlemsportalen min Millennials Masterclass – sjekk den ut.

Teksten over er fra en av mine fantastiske medlemmer i Millennials Masterclass. En portal for kreative gründerdamer som trenger veiledning til å ta sine neste steg i businessen online. Helt Basic hjelper jeg dem se strategier til hvordan få flere kunder online. Og det gjør jeg via buntene i Millennials Masterclass, live sessions, mastermind sessions (live møter) og vår geniale gruppe på fb.

Du kan også skape noe online

Og jeg vil gjerne veilede deg ta de neste stegene, slik at du kan bygge deg en hjemmebusiness! Om det er et virtuelt produkt, en medlemsportal eller et onlinekurs – hjelpen finner du i Millennials Masterclass.

Hvordan skal du trå frem, hva skal du satse på?

 • Finn ut hva din passion er eller hvilke kunnskap du sitter på
 • Lag et produkt/tjeneste ut ifra hva din passion eller din kunnskap er
 • Skisser ned hvem andre som også kunne trengt akkurat dette
 • Bestem deg for hvilke type online produkt du vil lage
 • Resten får du hjelp til i Millennials Masterclass!

Din plan B blir en realitet

Jeg kan gi deg veiledning til hvordan forme ditt online produkt, samt hvordan du skal markedsføre det slik at du får inn kunder. (Uten å være spesielt salesy) Og du får ta del i et unikt fellesskap av flotte gründerdamer som alle jobber online.

It’s freaking amazing!

Les mer om Millennials Masterclass her, og send meg en mail til info@alicehamran.no om du trenger veiledning og står litt fast!

Du trenger ikke å føle på angst, bli deprimert, kjenne deg stuck og overveldet. Det finnes ALLTID en løsning. Det finnes ALLTID en utvei. Du sitter allerede på svaret, jeg har verktøyet.

Vi høres plutselig,
Alice H.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *