BusinesstipsGründerMamma+Entreprenør

Du hadde en plan, but then….

Hvis planen din ikke fungerte, ikke lag deg et nytt mål. Lag deg en ny plan, enkelt og greit!

What now….

Selv ble jeg helt satt ut når Covid19 tok av her i landet, sjokket – fordi jeg var helt uforberedt på det. (Som veldig mange andre). Men hjemmekontor er ikke noe som er nytt for meg. Jeg jobber hjemmefra daglig, tross alt, og det med et online produkt.

Mange kjenner på at Covid19 kom veldig plutselig, og mange jobber nå med å finpusse sin plan B. Det har for svært mange vært en skremmende opplevelse. Livet har blitt snudd opp/ned – og livet blir satt litt på pause. What now?

Selv om man ikke kan leve helt som før covid19 finnes det faktisk reelle løsninger på ethvert problem. Aldri før har det vært viktigere med internett – og mobilitet. Om internettet kollapset, da har vi et annet problem. Men ikke la oss manifestere det, a!

Så, hva skal man gjøre nå? Jeg kan ikke snakke for Deg. Men jeg kan vise til de resultater jeg har hatt mens denne pandemien har tatt av i verden:

  1. Min business har rullet oppover! Faktisk, så har jeg hatt en økning i både engasjement og resultat. Fordi jeg driver et medlemskap som hjelper andre gründere, har jeg kunnet hjulpet ekstra til i disse tider online.
  2. Jeg har kunne finspisset på produktet jeg tilbyr, og tilpasset meg situasjonen. Og det er mitt tips til deg også! Nå består medlemsportalen min i hovedsak av et signatur system som hjelper gründere i å nå målene sine – hver eneste måned, i tillegg til masterclass’er som underviser i markedsføring og strategier i hvordan få flere kunder online.

Tilpass deg, forandre planen, ikke målet!

Bak her jeg sitter, har jeg et whiteboard med hele året planlagt. Med et konsept i utvikling, har hele planen måttet forandres på. Og det er ikke nødvendigvis en negativ greie, nope – det er forbedring.
Så se på ditt konsept, hva kan du gjøre annerledes. Hvordan kan du booste businessen din, selv med selvpålagt karantene?

Se på hvordan du kan gjøre business online! Nettbutikk, online coaching, kurs, medlemsportal, ebok?
Hvordan vil du at sluttresultatet skal se ut – begynn der og jobb deg nedover til daglige oppgaver.

Se på hvilke strategi du kan teste ut – og her anbefaler jeg deg å få hjelp fra noen som har gjort jobben før deg.

Bli en del av et community – fordi det vil påvirke din business enormt!
– Du vil holde motivasjonen oppe
– Du vil alltid finne svar på det du lurer på
– Du vil ikke kjenne på det å være alene & lost, fordi du har et nettverk som backer deg opp

Har du allerede funnet et online produkt, eller konvertert virksomheten din til en online virksomhet? Da er neste steg å ta massiv action! Hele året. Alle resultater er gode resultater.
Og jeg vil varmt anbefale deg å være med i Millennials Masterclass, for her setter vi mål, og vi når målene hver måned. Men, portalen er ikke åpen for flere medlemmer enda. Dørene åpnes 27. April og siste gang i September. Da må du vente til Mars i 2021 for å bli med i Millennials Masterclass neste gang!

Du kan sette deg opp på venteliste her, for å få mer informasjon om Millennials Masterclass, og alle godene du har som et medlem med oss!

Så ikke forandre målet ditt, juster planen og keep on rocking – online! Hvordan har du det i denne situasjonen vi er i nå? Hva jobber du med, og hva syntes du er utfordrende? Let me know i kommentarfeltet under.

Og husk, vi tar en for laget – så vask hender, hold avstand også selv når barna begynner på skole og i bhg.

xx

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *